6983440732 ΠΑΡΑΛΙΑ ΛΑΚΚΟΙ ΣΦΑΚΙΑ, Χανίων kioni.villas@gmail.com
 
 
 
 
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
KIONI VILLAS & RESTAURANT | Ενοικιαζόμενα Δωμάτια & Ταβέρνα Σφακιά
 
     
     
  ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΜΑΣ
 
     
     
     
 

Το KIONI VILLAS & RESTAURANT είναι ένα μοναδικό κατάλυμα και εστιατόριο στα Σφακιά Χανίων, που συνδυάζει άνεση, φιλοξενία και απολαυστική γαστρονομία.

Οι KIONI VILLAS προσφέρουν 4 πανέμορφα bungalows, τα οποία μπορούν να φιλοξενήσουν από 2 έως 5 άτομα. Τα bungalows είναι σχεδιασμένα με γούστο και προσφέρουν όλες τις σύγχρονες ανέσεις για μια άνετη διαμονή. Επιπλέον, η ηρεμία και η γαλήνη της περιοχής προσφέρουν ένα ιδανικό περιβάλλον για χαλάρωση και ξεκούραση.

Το εστιατόριο KIONI RESTAURANT αποτελεί μια αληθινή γαστρονομική απόλαυση. Με πανοραμική θέα στη θάλασσα, το εστιατόριο προσφέρει μια εκλεκτή επιλογή από παραδοσιακές κρητικές και μεσογειακές γεύσεις. Τα πιάτα είναι παρασκευασμένα με τοπικά προϊόντα και φρέσκες πρώτες ύλες, ενώ οι γευστικές συνταγές έχουν περάσει από γενιές, διατηρώντας την αυθεντικότητα και τη γεύση της κρητικής κουζίνας.

 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Η φιλοσοφία του KIONI VILLAS AND RESTAURANT επικεντρώνεται στην παροχή μιας ξεχωριστής εμπειρίας φιλοξενίας και γαστρονομίας στους επισκέπτες του. Οι βασικές αξίες και αρχές που καθοδηγούν το κατάλυμα και το εστιατόριο είναι οι εξής:

  1. Φιλοξενία: To KIONI VILLAS AND RESTAURANT προσφέρουν ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον στους επισκέπτες τους. Ο στόχος είναι να νιώσετε ότι βρίσκεστε στο σπίτι σας και να απολαύσετε μια εμπειρία φιλοξενίας που ξεπερνά τις προσδοκίες σας.
     
  2. Αυθεντικότητα: Τόσο στη διαμονή όσο και στη γαστρονομία, η αυθεντικότητα είναι κεντρικό στοιχείο. Τα bungalows του καταλύματος και οι γεύσεις του εστιατορίου αντικατοπτρίζουν την παράδοση, την κουλτούρα και την πανέμορφη περιοχή των Σφακίων Χανίων.
     
  3. Ποιότητα: Η ποιότητα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της φιλοσοφίας του KIONI VILLAS AND RESTAURANT. Από την εξαιρετική εξυπηρέτηση και την προσεγμένη διαμόρφωση των καταλυμάτων μέχρι την προετοιμασία των γευμάτων με αυθεντική γεύση και υψηλή ποιότητα.
     
 
 
 
     
     
 

 

Συνολικά, η φιλοσοφία του KIONI VILLAS AND RESTAURANT είναι να προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία στους επισκέπτες τους, συνδυάζοντας την άνεση και τη φιλοξενία των καταλυμάτων με τη γαστρονομική απόλαυση της κρητικής κουζίνας. Μέσα από την ποιότητα των υπηρεσιών και την αυθεντικότητα των γεύσεων, οι επισκέπτες μπορούν να ανακαλύψουν και να απολαύσουν την πλούσια κουλτούρα και παράδοση της Κρήτης.


 

 
     
 
 
 
 
...
KIONI VILLAS

Τα 4 bungalows του συγκροτήματος KIONI VILLAS είναι σχεδιασμένα για να προσφέρουν άνετη διαμονή σε επισκέπτες που επιθυμούν να επισκεφθούν τα Σφακιά Χανίων...

More
...
KIONI RESTAURANT

Η ταβέρνα KIONI είναι ένας πραγματικός θησαυρός γεύσεων στα Σφακιά Χανίων. Εδώ θα ανακαλύψετε την αυθεντική κρητική και μεσογειακή κουζίνα σε ένα μαγευτικό περιβάλλον με υπέροχη θέα στη θάλασσα...

More